Руслана Федюк

Руслана Федюк — автобіографія

Руслана Петрівна Федюк народилася 9 квітня 1960 року в місті Червонограді Львівської області. Закінчила Львівське культурно-освітнє училище за фахом – режисер, організатор культурно-масових заходів, згодом бібліотечний факультет цього ж навчального закладу. Працюю бібліографом у Червоноградській центральній міській бібліотеці.

Руслана Федюк: Майбутнє нашої країни будується зараз кращими людьми, які за її майбутнє віддають своє ЖИТТЯ…

…У кожної держави бувають визначальні, найважливіші історичні моменти і на кожне покоління випадають певні історичні випробування. Ще недавно нам здавалось, що нашій незалежності, суверенності нічого не загрожує… але життя здатне підносити сюрпризи, як приємні, так і не дуже… Сьогодні Україна стоїть на порозі епохальних змін і сьогодні від нас усіх і кожного зокрема залежить, чи звучатимуть гордо і могутньо  Слова – Україна і Український народ! Сидіти і мріяти про краще можна, але воно само по собі не прийде!

Відео Руслани Федюк

Передача про Марію Заньковецьку з циклу «Невідоме про відомих» (історії кохання видатних українців за книгою Неллі Топської "Дарунки Долі - Муза і Любов"). Творчий проект Червоноградської міської бібліотеки та радіо «Новий двір».

Поезію Марії Матіос читає Руслана Федюк.

«Їжачки»

Рецепт від Руслани Федюк

0,5 кг фаршу (будь-якого). 1 неповна склянка рису, 1 яйце, 1 морквина, 1 цибулина, перець, сіль, часник.

Змішати фарш з сирим рисом, моркву натерти на грубій тертці, цибулю на дрібній, додати яйце, сіль, перець. Сформувати кульки, обсмажити їх на олії і скласти в окрему каструльку. У сковорідці  на олії підсмажити цибулю,  додати стакан томатного соку або ложку столову пасти, сметани, трохи води і цим соусом залити обсмажені фрикадельки. Додати кілька зубчиків неочищеного часнику, лаврового листя. Тушкувати 20-30 хвилин на маленькому вогні. Дати  трохи настоятися і «Їжачки» готові!  Смачного!

Об'єднати вміст