Сир 1000 г, яйця 2 шт., цукор за смаком (приблизно 3-4 столові ложки) , борошно 1 1/4 склянки, ізюм 100 г, ванільний цукор 1-2 упаковки.
Викладаємо сир у велику миску. Вбиваємо туди яйця, кладемо цукор і перемішуємо, додаємо борошно, а далі дивіться за станом тіста – воно не повинно бути занадто крутим, але але й має бути досить щільним. Ізюм, заздалегідь замочений у воді або коньяку, просушити за допомогою серветки або рушника, злегка присипати борошном. Викласти ізюм у сирну масу, акуратно перемішати. Після цього нагріти на сковороді олію. Брати сирну масу руками, катати кульку, потім обвалювати злегка в борошні, надаючи при цьому форму сирника , викладати на сковороду і обсмажувати з двох боків до золотистого кольору. Подавати зі сметаною, медом або улюбленим джемом.