Пиріг „Крокодил” не лише смачний, але й прикольний на вигляд.
Тісто:
Начинка:
Тушкована на пательні капуста з смаженою морквою та цибулею, 2 варені яйця, зелень, домашній кетчуп.
Спосіб приготування:
З тіста, яке підійшло, розкатуємо скалкою прямокутник товщиною 1.5 см., переносимо на деко, застелене пергаментом та змащене олією. На середину викладаємо начинку. Робимо надрізи (краще кулінарними ножицями) шириною 3-4 см до начинки з кутків пласта тіста. Формуєм з верхньої частини тіста голову, з нижньої – хвіст. З обрізків тіста робимо очі-брови, лапи. Ножицями робимо надрізи по всьому пирогу, формуючи шкіру крокодила.
Випікаємо 30 хв при t- 1800.