Як і кожна жінка, багато часу проводжу на кухні, хоча і не подобається готувати. Улюблений рецептик — це салат «Гламурний Київ», так його назвали подруги, бо вперше його скуштували в дуже гарному ресторані в Києві на святі. Отож рецепт.
На дві тарілки: дві свіжі моркви, два варених бурячка, 4 ст.л. розпареного ізюму, 4 ст.л. подрібнених горіхів, жменя розпареного чорносливу, 4 великих зубці часнику, 4 плавлених сирки без смаку, невеликих.
На дно плоскої тарілки викладаємо шарами: потерта на мілку тертку морква, майонез нежирний, ізюм, майонез, сирок та подавлений часник, майонез, буряк мілкопотертий, майонез, чорнослив, майонез, горіхи.
Смачного!