Солоді оладки з кабачків від бабусі Олі

Рецепт від Ольги Рутковської (Кононенко)

Продукти:

  • Кабачки або цукіні – 1 - 2 шт.
  • Яйце куряче  – 1 шт.
  • Кефіру – 2-3 стол. ложки 
  • Яблуко – 1 шт.
  • Родзинки за смаком
  • Цукор – 2 - 3 ст. ложки
  • Борошно – ¾ склянки
  • Сода – 0,5 ч. ложки загасити оцтом
  • Сіль – 1 щіпка
  • Рослинна олія для смаження – скільки піде

Спосіб приготування:

Кабачки або цукіні очистити від шкірки. Натерти на буряковій тертці. Додати  цукор, сіль, яйце, кефір, соду, борошно, подрібнені яблука, родзинки. Все добре перемішати. Викласти на пательню чайною ложечкою. Смажити на середньому вогні кілька хвилин  до  рум’яної скоринки – будуть гарні та інтелігентні. Подати зі сметанкою або варенням. Солодкі кабачкові оладки готові.

Смакуйте на здоровя!