Свинина з картоплею та цибулею

Рецепт від Вікторії Тимошенко

Улюблена страва мого чоловіка — «Свинина з картоплею та цибулею».

Інгредієнти:

  • Свинина м'якоть 700 г
  • Картопля 8 шт.
  • Борошно пшеничне 1 ст. л.
  • Цибуля фіолетова 1 шт.
  • Вершки 200 мл
  • Олія соняшникова рафінована 100 мл
  • Сіль 2 ч. л.
  • Куркума 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений 0,5 ч. л.
  • Паприка солодка мелена 0,5 ч. л.
  • Свинину нарізати шматками середнього розміру.Солимо, перчимо.Обвалюємо шматочки свинини в пшеничному борошні.

Обсмажуємо до золотистої скориночки на розпеченій сковороді в невеликій кількості соняшникової рафінованої олії. Обсмажене м'ясо знімаємо зі сковороди на тарілку. Обсмажуємо скибочки картоплі на розпеченій сковороді в невеликій кількості соняшникової рафінованої олії. Наша мета - не довести картоплю до готовності, а отримати скоринку, як і з м'ясом. Викладаємо обсмажені шматочки свинини, картоплю і скибочки цибулі у форму для запікання.

Заливаємо вершками.