Спосіб приготування: підготовлену телячу грудинку, порізану на невеличкі шматки, присипаю сіллю, тоді обсмажую на сковорідці на середньому вогні.
Почищену картопельку та цибулю, нарізаю невеличкими шматками-кубиками і підсмажую все окремо до рум’янця. Опісля цибульку та картопельку перемішую, заправляючи сіллю та меленим чорним перцем.
Підсмажені шматочки грудинки викладаю на дно глиняного горщика, а зверху шарами кладу підсмажену цибульку та картопельку, тоді нарізані кільцями свіженькі помідорчики, тоді знову картопелька з цибулькою, і все це поливаю жиром (що залишився від смаження шматків грудинки).
Вся страва потрапляє в гарячу пічку-духовку на 30-40 хв.
Інгредієнти: